Мобилен касов апарат за разносна търговия и работа на плаж  Daisy Expert. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.  Преносими касови апарати на батерии с лесна смяна на хартията подходящи за билети на плаж.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касови апарати Daisy Expert 01 KL за маркиране на билети на плаж. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Преносим касов апарат с вграден акумулатор. Компактен и лек, подходящ за маркиране на плаж според новата наредба. Намира приложение в разносната търговия, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, при работа на открито, както в обекти с ограничено пространство. Апаратът има много бърз (12 реда в секунда) и безшумен термопринтер както и много лесен начин за зареждане на хартията. GPRS данъчния терминал на устройството е с вътрешна антена. Вградения акумулатор осигурява 20 000 реда печат с едно зареждане. За разлика от други мобилни касови апарати Дейзи Експерт-KL може да работи и след като му се изтощи батерията (или без батерия) посредством мощен 12V/2.5A мрежов адаптер включен в комлекта. Това го прави подходящ за работа и в стационарни обекти с малко свободно пространство, като офиси, фризьорски салони и други.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител  Експерт-KL
Модел  Експерт-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)  8
Брой артикули  8 000
Брой оператори  20
Обем на ФП  1499
Обем на КЛЕН в редове  55 000 000
Захранване  акумулатор и мрежа 220V
Тегло  644 гр.
Габарити  200x100x70 мм.
Консуматив  термохартия 57/40 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Daisy eXpert KL
Съкратена инструкция за работа с Daisy eXpert KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.
ЕМСИ ООД Варна