Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие. Какъв касов апарат за плаж във Варна? Касови апарати, фискални принтери и системи, компютри и електронни везни. Професионален сервиз за вашите касов апарат, баркод четец, електронна везна, фискален принтер и система.

Касови апарати за плаж във Варна. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касов апарат за плаж Дейзи Експерт SX KL - добър фискален апарат на ниска цена. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Преносим касов апарат с възможност за печат на графично лого. Компактен и лек с много лесно и удобно зареждане на хартиената ролка. Има голям контрастен дисплей 132x48 точки. Намира приложение в разносната търговия, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, при работа на открито, както в обекти с ограничено пространство. Мощният му адаптор го прави подходящ и за стационарно ползване в офиси и бутици. Апаратът разполага с много бърз и безшумен термопринтер. Отговаря на всички съвременни изисквания за връзка с НАП, водене на регистри за служебно въведени и изведени суми, плащане в брой и безналично. Касовият апарат също така е изключително подходящ за отчитане продажбите на плаж според новата наредба. Апаратът има и по-евтин вариант със стационарно захранване 50Hz, 220V без батерия.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител  Daisy
Модел  eXpert SX
Брой директно достъпни групи (департаменти)  3 + 3
Брой артикули  10 000
Брой оператори  20
Обем на ФП  1200
Обем на КЛЕН в редове  46 000 000
Захранване  акумулатор/ мрежа 220V
Тегло  550 гр.
Габарити  225/109/70 mm
Консуматив  термохартия 57 мм.


Крайна цена: 210.00
(230.00 с батерия)
лева с ДДС
Арт.No:


Заявка за фискализация

>> КЪМ ПРОМОЦИЯТА <<

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.
ЕМСИ ООД Варна