2019 новата наредба за подмяна на касовите апарати. НОВ И ЕВТИН КАСОВ АПАРАТ с вградена GPRS връзка с НАП и ниски цени. Магазин и сервиз във Варна. Качествените кacoви апapaти са с КЛЕН - контролна лента на електронен носител. Така няма необходимост в търговския обект да се съхраняват хартиени ролки с контролните ленти от кacoвите апapaти. Регистрацията на кacoвите апapaти в НАП е безплатна и става в момента на закупуването на кacoвия апapaт.

Новата наредба за подмяна на касовите апарати 2019. Магазин за  кaсoви aпapaти във Варна. Качествени мобилни, стационарни и портативни кaсoви aпapaти с вградени GPRS модеми за връзка с Националната агенция по приходите. Евтин избор съчетан с отлично качество. Касовите aпapaти са подходящи за работа в магазини, ресторанти и аптеки. Препоръки за избор на кaсoв aпapaт.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

2019 нова наредба за подмяна на касовите апарати. Магазин и сервиз за кaсoви aпaрaти във Варна. Мобилни, пртативни и стационарни кaсoви aпaрaти. Евтини и качествени фискални решения. Онлайн връзка с НАП. Касови aпaрaти подходящи за работа в заведения и супермаркети. Съвет за закупуването на нов кaсoв aпaрaт. Като фискален център ЕМСИ ООД партнира с много фирми за касови апарати от Варна и региона сред които ПРОДЖЕТИ ЕООД, КАСИТЕ ЕООД, ДИМАКРА ЕООД, ЕВРОЕЛЕКТОНИКС ООД, ВЕНИКА КОМ ЕООД,ДРУЖБА 77 ЕООД, ДЖУЛИАНО ТРАНС ЕООД, НЕТ КОМП ЕООД, ВЕНТРЕЙД ООД и други.

 

Вече имаме налични нови касови апарати отговарящи на последните промени в наредба Н18!

Предлагаме кaсoви aпapати производство на Датекс, Дейзи технолоджи, Тремол, Елтрейд и Еликом. При нас ще намерите отлични цени и богата гама от модели фискални устройства. Всички кaсoви aпapати отговарят на последните законови изисквания за директна връзка със сърварите на Националната агенция по приходите. С това отпада и нуждата новите кaсoви aпapати да се регистрират в НАП лично от собственика. Регистрацията на кaсoвия апapат се извършва от сервиза в момента на покупката. Така новият кaсoв апapат е готов за употреба без да са необходими допълнителни действия от страна на собственика. Повечето нови кaсoви апapати съхраняват контролните си ленти на електронен носител (КЛЕН) и не е необходимо съхраняване на хартиени ролки с контролните ленти от кaсoвите апapати в търговските обекти.

Актуални модели касови апарати:

Нова наредба за подмяна на касовите апарати през 2019. Добри стационарни кaсoви апарати производство на фирмите Datecs, Daisy, Tremol и Eltrade. Касовите апарати са с вградена онлайн връзка с НАП според най-новите промени в Наредба H18. Магазинът за кaсoви апарати се намира във Варна.

2019 нови касови апарати според новата наредба за подмяна на касовите апарати. Преносими кaсoви апарати производство на фирмите Datecs, Daisy, Tremol и Eltrade. Новите мобилни кaсoви апарати са с вградена литиево-йонна батерия и са подходящи за разносна търговия, обекти с лошо или без токозахранване, както и обекти с липса на свободно място. Сервиз на фискални устройства за Варна и североизточна България.

Касови апарати, които вече не се произвеждат:

# касовият апарат се преработва
! касовият апарат се бракува и се заменя с нов

Касови апapaти стационарни с данъчен терминал за онлайн GPRS връзка със сървара на НАП според най-новите законови изисквания. Магазин и сервизна база във Варна. Новата наредба за подмяна на касовите апарати през 2019-та.

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB

За актуална цена и наличност можете да направите запитване
през червения бутон -->>

КАЧЕСТВЕНИ КАСОВИ АПАРАТИ отговарящи на най-новите законови изисквания. Касови апapaти подходящи за магазини, супермаркети, заведения, аптеки, ресторанти, пицарии, барове и разносна търговия. Магазин със сервизна база за кacови апapaти във Варна. Като фискален център ЕМСИ ООД партнира с много фирми за касови апарати от Варна и региона сред които ПРОДЖЕТИ ЕООД, КАСИТЕ ЕООД, ДЖУЛИАНО ТРАНС ЕООД, ДИМАКРА ЕООД,  ЕВРОЕЛЕКТОНИКС ООД, НЕТ КОМП ЕООД, ВЕНИКА КОМ ЕООД,ДРУЖБА 77 ЕООД, ВЕНТРЕЙД ООД и други.

EMSI LTD