СУПТО одобрено от НАП във Варна. Ресторантски софтуер. Търговски софтуер. Програма за магазин и ресторант. Софтуер за управление на супермаркет. Програма подходяща за заведение.

Ресторантски софтуер ЕМОС от ЕМСИ ООД - Варна. Добра програма за балакия или малък квартален магазин. СУПТО лицернзиран от НАП във Варна.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Мобилен принтер за билети за дървесина. Отлага се срока за привеждане на софтуерите за управление на продажбите в търговските обекти /СУПТО/ в съответствие с Наредба № Н-18 до 31 януари 2020г


Ресторантски софтуер от ЕМСИ ООД- Варна. Подходящ за заведения, ресторанти, пицарии и питейни заведения. Софтуера на ЕМСИ ЕМОС може да работи в търговски режим за целите на магазини и супермаркети. СУПТО във Варна. Ново отлагане на сроковете за привеждане на софтуерите за управление на продажбите в търговските обекти (СУПТО) в съответствие с изискванията с Наредба Н-18 няма да има.

Имаме удоволствието да Ви представим нашия софтуерен продукт EMOС - СУПТО лицензиран под номер 95 в публичния списък на НАП. Той има богат набор от отчети за работата на касиерите, сметките и продадените артикули. Подходящ е за работа в ресторанти, барове, заведения, магазини, супермаркети, сладкарници и др. Поддържа партиди на стоките, ревизии, преоценяване на стоки и брак. Има гъвкава система за раздаване права на операторите. Архив на данните и експорт към XLS. Вградена система за извличане на разнообразни справки. Поддържа електронен дневник на доставките. База с контакти на контрагентите. Поддържа рецептурник, за работа в заведения и ресторанти. Работа с клиентски сметки и печат на поръчки по щандове (бар, кухня и др.) Може да управлява както фискални принтери, така и касови апарати имащи режим "фискален принтер".

Срокът за привеждане в съответствие с изискванията на Наредба Н18 за търговците използващи СУПТО е удължен до 31 януари 2020 г.

Ново отлагане на сроковете за привеждане на софтуерите за управление на продажбите в търговските обекти (СУПТО) в съответствие с изискванията с Наредба Н-18 няма да има!

Ако имате въпроси, моля заповядайте в нашия офис: Варна ул."Битоля"13
или позвънете на някой от следните телефони:
052/61 41 51
052/60 59 50
0899940884

Ресторантски и търговски софтуер. Варна, СУПТО, ЕМОС, НАП. ССофтуер за управление на касови апарати и фискални принтери. Подходящ за магазини, супермаркети, ресторанти и заведения. Удължава се срока само за ползващите софтуер за управление на продажби - СУПТО

  

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB

За актуална цена и наличност можете да направите запитване
през червения бутон -->>

Безжичен принтер за таблет. До 31 януари 2020 г. се отлага се срокът за привеждане в съответствие с изискванията на Наредба Н18 за търговците използващи СУПТО.