Ресторантски софтуер. Търговски софтуер. Програма за магазин и ресторант. Софтуер за управление на супермаркет. Програма подходяща за заведение.

Ресторантски софтуер ЕМОС от ЕМСИ ООД - Варна. Добра програма за балакия или малък квартален магазин

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

мобилен принтер за билети за дървесина


Ресторантски софтуер от ЕМСИ ООД- Варна. Подходящ за заведения, ресторанти, пицарии и питейни заведения. Софтуера на ЕМСИ ЕМОС може да работи в търговски режим за целите на магазини и супермаркети.

Имаме удоволствието да Ви представим нашия софтуерен продукт EMOС. Той има богат набор от отчети за работата на касиерите, сметките и продадените артикули. Подходящ е за работа в ресторанти, барове, заведения, магазини, супермаркети, сладкарници и др. Поддържа партиди на стоките, ревизии, преоценяване на стоки и брак. Има гъвкава система за раздаване права на операторите. Архив на данните и експорт към XLS. Вградена система за извличане на разнообразни справки. Поддържа електронен дневник на доставките. База с контакти на контрагентите. Поддържа рецептурник, за работа в заведения и ресторанти. Работа с клиентски сметки и печат на поръчки по щандове (бар, кухня и др.) Може да управлява както фискални принтери, така и касови апарати имащи режим "фискален принтер". След като изтеглите и стартирате инсталацията на демо версия на програмата, изберете директория където да бъде инсталирана. В демо версията са забранени функциите свързани с печат на бонове и документи. Освен това има ограничение за големината на базата до 20 артикула. Ключът за 15 дневния пробен период е 0000. Първоначалната парола за администриране е 1111.
Ако имате въпроси, моля заповядайте в нашия офис: Варна ул."Битоля"13

Ресторантски и търговски софтуер. ЕМОС. ССофтуер за управление на касови апарати и фискални принтери. Подходящ за магазини, супермаркети, ресторанти и заведения.

 

Download
Emos_Setup_Demo_v1.00.0040
[15.8 MB]

Ръководство за потребителя на
ЕМСИ ЕМОС
[54KB]


 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB

За актуална цена и наличност можете да направите запитване
през червения бутон -->>

безжичен принтер за таблет

EMSI LTD