Договори за сервизно обслужване на касови апарати във Варна. Пререгистриране на SIM карта.

Подновяване договор за сервиз и SIM карта на фискални устройства във Варна.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
ПРОДУКТИ
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

прецизна везна с метрология

 

Договор за сервиз на касов апарат от ЕМСИ ООД Варна

Договори за касов апарат във Варна. Договор за SIM карта за връзка с НАП.

Предлагаме различни видове договори в зависимост от нуждите на конкретния клиент. Освен че се ангажираме да ремонтираме вашия касов апарат в срок, в зависимост от конкретно сключения договор е възможно да посетим обекта в който работи апарата или да ви консултираме по телефона, ако е възможно възникналия проблем да се отстрани по този начин. В цената на абонаментния договор има включени две компоненти - абонамент за сервизно обслужване и абонамент за DATA SIM карта към мобилен оператор за дистанционно предаване на данни към НАП. За извънгаранционните фискални устройства в случай, че абонаментът за SIM картата за връзка с НАП е изтекъл и тя е спряна от мобилния оператор, се заплаща допълнителна такса в зависимост от модела на касовия апарат. Ако не ползвате вашия касов апарат, обърнете се към обслужващия сервиз за указания. Възможно е временно да се отпише от НАП, за да не предизвиквате проверка поради липса на оборот, също има модели фискални устройства които изискват определени грижи за да не се повредят по време на съхранението.

Какво още трябва да знаете като собственик на фискално устройство

Длъжни сте да съхранявате в търговския обект контролните ленти в тримесечен срок от датата на отпечатване на последната касова бележка на съответната лента. Повечето нови касови апарати са с КЛЕН (контролна лента на електронен носител). Тя представлява карта памет в която се записват касовите бележки и така отпада необходимостта от задължитерлното разпечатване на хартия и съхраняването на големи количества разпечатани ролки в натоварените обекти. Не сте длъжни да правите дневен финансов отчет на фискалното устройство, ако за деня не е извършена нито една продажба на стока или услуга. Имайте в предвид, че в такъв случай служебно въведените пари ще останат за следващия ден, ако не ги изведете. В 7-дневен срок от изтичане на всеки месец и година сте длъжни да отпечатвате съкратен отчет на фискалната памет за съответния период, който се съхранява в касовата книга на страницата за датата на която е пуснат.

Варна - договори.  Безплатен договор за сервизно обслужване на касов апарат. Ремонт на касови апарати и електронни кантари. Поправка на изгорял адаптор за лаптоп. Smqna na ВИСМО. Заверка на кантари и везни.

Ако имате въпроси, моля заповядайте в нашия офис: Варна ул."Битоля"13 или позвънете на тел. 052/614151

За актуални цени можете да направите запитване
през червения бутон -->>


УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ ЕМСИ ООД Варна

Фискализация и регистриране в НАП на касов апарат

Смяна собствеността на фискално устройство

Ремонт на касови апарати и фискални принтери

Договор за сервизно обслужване на касов апарат

Смяна на препълнена фискална памет и КЛЕН

Ремонт на баркод четци и електронни везни

Поправка на компютри и монитори

Ремонт и профилактика на банково оборудване

Ремонт на ротомати / цикломати за часовници

Фискален център на Датекс, Дейзи и ЗИТ за Варна

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

здрав сейф за касово място