УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕР

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕР

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
ПРОДУКТИ
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕР

 

Условия за изпращане на стоки с куриер.

  1. Пратките се изпращат с куриерска фирма Еконт Експрес.
  2. Куриерските разходи за доставка и евентуално за връщане на стоката са за сметка на клиента.
  3. Плащането по избор на клиента се извършва или с наложен платеж в брой при получаване на пратката или с предварително плащане с банков превод и получаване на фактура по банка заедно с пратката.
  4. При плащане с наложен платеж, документа за плащането е разписката за пощенски паричен превод от куриера.
  5. Всички стоки преди изпращане биват щателно огледани и тествани от ЕМСИ ООД. Изпращат се само здрави и работещи стоки.
  6. Всички пратки се изпращат с опция преглед пред куриера преди плащане. В случай на повреда, пратката не се приема от клиента и не бива да се заплаща. Куриера трябва да заведе рекламация от името на ЕМСИ ООД. След разговор с клиента ЕМСИ ООД може да изпрати нов екземпляр от поръчаната стока.
  7. ЕМСИ ООД не носи отговорност ако стоката е счупена по време на транспорта и това не е установено пред служителя на куриерската фирма.
  8. Съгласно чл.55 ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стока закупена от разстояние може да бъде върната в рамките на 14 дни от получаването и. Връщането на стоката става само с опция преглед и тест или на място в нашия магазин Варна ул.Битоля 13. Стоката трябва да е със запазен търговски вид. Работеща, без нарушена опаковка и без следи от употреба. Преди да върнете стоката с куриер, свържете се с нас на някой от следните телефони: 0899940884 (А1) , 052/614151 или 052/605950. Стоката трябва да е придружена с платежния си документ: при наложен платеж това е куриерската разписка за пощенски паричен превод, а при плащане с банков превод, фактурата. Връщането на заплатената сума става съответно с наложен платеж или банков превод.
  9. В случай на фабричен дефект установен след получаването на продукта от куриера или дефект възникнал в процеса на експлоатация на стоката, ЕМСИ ООД предлага гаранционен и след гаранционен сервиз. Транспорта до сервиза намиращ се във Варна ул.Битоля 13 е за сметка на клиента и в двете посоки. ЕМСИ ООД не приема за ремонт стоки, без предварителна уговорка на фирмените телефони 0899940884, 052/614151 или 052/605950. Гаранцията не покрива дефекти причинени от неправилна употреба, токови удари или неподходящо захранване или батерии, въздействие от влага, течности, прах, температура, претоварване, агресивни вещества, насекоми, заливане с храни и напитки и други фактори при които е нормално продукта да спре да функционира.
  10. Ако имате интерес към някоя от нашите стоки, но условията за доставка с куриер не ви удовлетвоярват, заповядайте на място в нашия магазин във Варна, ул.Битоля 13. Работно време понеделник-петък 9:00-18:00 телефони за връзка 0899940884, 052/614151 или 052/605950.

-

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

 

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕР