Евтин и качествен етикетен принтер. Datecs LP-50 е малък, бърз  и лек термопринтер, с голяма разделителна способност и висока надеждност. LP-50 е предназначен за печатане на малки по размер етикети или графични изображения върху термочувствителна хартия. Може да работи съвместно с везна, като евтино и надеждно разфасовъчно работно място. Принтерът може да се ползва и за преводи на етикети.

Datecs LP-50 е етикетен принтер, предназначен за печатане на малки по размер етикети или графични изображения върху термочувствителна хартия. Възможността за печат на голямо количество етикети с еднакъв дизайн и връзката му с електронна везна го правят добър избор за разфасовъчни цехове. Ниската цена и високата надеждност на едно работно място състоящо се от Datecs LP-50 и електронна везна го правят предпочитан за разфасовъчни  работни места в супермаркети. Евтин принтер за преводи.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Датекс LP-50 изгоден вариант за печатане на етикети.


Datecs LP-50 е малък, бърз и лек термопринтер, с голяма разделителна способност и висока надеждност. LP-50 е предназначен за печатане на малки по размер етикети или графични изображения върху термочувствителна хартия. Той е особено подходящ за случаите, когато е необходимо да се печата еднотипно оформена информация, но части от нея лесно да могат да се модифицират по ваше желание. Възможността за запомняне на разположението и оформлението на отделните графични елементи като команден файл в паметта на принтера улеснява работата с него при необходимост за печатане на голямо количество етикети с еднакъв дизайн. В съчетание с електронна везна, Datecs LP-50 се превръща в идеален разфасовъчен инструмент отличаващ се с ниска цена и висока надеждност.

Производител  Датекс
Модел  LP-50
Качество на печат  203 dpi
Скорост на печат  25 мм/сек.
Живот на главата  70 km.
Захранване  мрежа 220V/50Hz
Тегло  400 гр.
Габарити  106/180/88 мм.
Консуматив  етикетна хартия 57 мм.


Крайна цена: X.XX лева с ДДС
Арт.No:

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB

За актуална цена и наличност можете да направите запитване през
червения бутон
-->>