Домашни кантарчета за битови нужди. Кухненски везни, везни за риболов и везни за багаж при пътуване със самолет. Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други.

Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други. Евтини китайски везни за битова употреба.  Магазин и сервиз във Варна. Кантарчета за продукти, багаж и риболов.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Везни за домашна употреба. За кухнята и за вашето хоби риболов. Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други. Магазин във Варна.

 

Домашни везни за нетърговска употреба

Везните в този раздел не са сертифицирани за търговски цели в България!

Представяме ви няколко сполучливи модела везни за битова употреба. Можете да ги ползвате успешно при практикуването на вашето хоби, в домакинството, за претегляне продуктите на поредната рецепта в кухнята или колко тежи уловената от вас риба. Или просто покупките от кварталната бакалия. Везните можете лично да видите в нашия сервиз - Варна ул.Битоля 13, ЕМСИ ООД. Изпращаме по Еконт с 10% отстъпка за куриерската услуга.

Пратките за изпращат с опция за преглед и тест. Уважават се единствено рекламации направени пред куриера!

>> Пълни условия за доставка с куриер. <<


Ръчна преносма везна за домашна употреба с кука. Кантар подходящ за теглене на животни в торба. Магазин и сервиз във Варна. 4534062

Домашна преносима везна с кука тип човече. Везната е двуинтервална, от 0 до 10 килограма е с точност 5 грама, а от 10 до 50 килограма с точност 10 грама. Има синя подсветка на дисплея, големи и ясни цифри. Работи с 2 бр. ААА батерии. След измервнето заключва (запаметява) показанието за да можете да го виждате и без товар. Удобна е за ползване при риболов, теглене на багаж/куфари, при пътуване със самолет и други битови нужди.

Цена: 10.00 лева с ДДС
има наличност
Арт.No: 4534062
телефон за поръчки: 0899940884


кантар с кука за риболов 5472424

Домашна преносима везна с кука. Везната е двуинтервална, от 0 до 10 килограма е с точност 5 грама, а от 10 до 50 килограма с точност 10 грама. Има синя подсветка на дисплея, големи и ясни цифри. Работи с 2 бр. ААА батерии. След измервнето заключва (запаметява) показанието за да можете да го виждате и без товар. Зумер за сигнализиране края на измерването. Удобна е за ползване при риболов, теглене на багаж/куфари, при пътуване със самолет и други битови нужди.

Цена: 12.00 лева с ДДС
очакваме доставка
Арт.No: 5472424
телефон за поръчки: 0899940884


Кухненска везна с висока точност. Прецизно измерване на продукти. Доставка с куриер до София, Бургас и Плевен. Измерва в унции, грейнове и либри. 4930515

Електронна везна до 3 KG с висока точност

максимален товар: 3 килограма
точност на везната: 0.1 грам
размер на платформата: 100x100 mm
габарити на везната: 115x165x20 mm
мерни единици: g, kg, ct, oz, gn, lb
броячен режим: ДА

Златарска везна с широк диапазон на измерване. Работи с два броя ААА батерии, има включени към везната. Стабилна голяма платформа. Прозрачно предпазно капаче. Тествана и калибрирана в сервизни условия!

Цена: 37.00 лева с ДДС
има наличност
Арт.No: 4930515
телефон за поръчки: 0899940884


Домашна кухненска везна до 5 килограма. Най-добрата кухненска везна. Търговия и сервиз във Варна. 3588348

SF-400 Цифрова кухненска везна до 7000 грама през 1 грам. Функция ТАРА и автоматично самоизключване. Диаметър на платформата 14.5 сантиметра. Работи с два броя АА батерии, не са включени към везната. Популярен модел предпочитан от повечето домакини.

Цена: 20.00 лева с ДДС
има наличност
Арт.No: 3588348
телефон за поръчки: 0899940884


Кухненско кантарче до 7 килограма. Магазин и сервиз за домашни везни във Варна.

Електронна кухненска везна до 7000 грама през 1 грам. Приятен съвременен дизайн. Функция ТАРА и автоматично самоизключване. Работи с два броя ААА батерии, ИМА включени към везната.

Цена: 25.00 лева с ДДС
очакваме доставка до 1 месец
Арт.No:


Китайска везна за вътрешна употреба 30 кг.

Евтина китайска вeзна за вътрешна упoтреба без сертификат от Бългaски Инcтитут по Мeтрология. Магазин във Варна. 5146715

Максимален товар: 30 kg.
Стойност на скално деление: 5 g.
Размер на платформата 34 х 23 сантиметра.
Вграден акумулатор 4.5 A/h
Калибрирана в сервизни условия. Осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз.

Везната може да се прекалибрира и да измерва тегло
до 15kg през 2g.

Везната няма оценка на съответствието и няма сертификат за одобрен тип!

ЦЕНА: 90.00 лева с ДДС
Арт.No: 5146715
има наличност
телефон за поръчки: 0899940884

>> Пълни условия за доставка с куриер. <<


Дизайнерска везна за вашата кухня. Красива, елегантна и точна везна за продуктите от любимата рецепта.

Кухненска везна SF-2012 с елегантен дизайн. Има красив LCD дисплей със синя подсветка и табла от неръждаема стомана. Измерва тегло до 5000 грама през 1 грам. Работи с две батерии размер ААА.

Цена: 28.00 лева с ДДС
очакваме доставка до 1 месец
Арт.No:

 


Домашна механична везна за теглене на багаж при пътуване със самолет или риболов. Евтина и практична, работи без батерии. 5472404

Механична везна с кука за теглене на багаж при пътуване, за риболов и други битови цели. Диапазон до 22 килограма с вградена рулетка до 1 метър.

Цена: 5.00 лева с ДДС
изчерпана наличност
Арт.No: 5472404
телефон за поръчки: 0899940884


Цифрова домашна везна с кука. Магазин и сервиз във Варна. Везна подходяща за багаж и риболов. Везна за теглене на животни в чувал.

Преносима джобна везна с кука за битови нужди. Везната е двуинтервална, от 0 до 10 килограма е с точност 5 грама, а от 10 до 40 килограма с точност 10 грама. Има синя подсветка на дисплея и големи и ясни цифри. Работи с 2 бр. ААА батерии. По време на измервнето има функция да заключва (запаметява) показанието за да можете да го виждате и без товар. Везна подходяща за риболов.

Цена: 9.00 лева с ДДС
изчерпана наличност
очакваме доставка до месец
Арт.No:

>> Пълни условия за доставка с куриер. <<


Везните в този раздел не са сертифицирани за търговски цели в България!

Везните можете да видите и лично да изпробвате в нашия магазин във Варна ул.Битоля 13

За доставка с куриер са необходими:

  • Името на везната и нейната цена
  • Телефон за връзка
  • Две имена на получателя
  • Адрес или офис на куриер до който да се прати

Моля оставете ни съобщение през червения бутон в дясно или ни пишете на

Наш сътрудник ще се свърже с вас за потвърждение.
Можете също директно да ни се обадите на телефони 0899940884 или 052614151.

Пратките за изпращат с опция за преглед и тест. Уважават се единствено рекламации направени пред куриера!

>> Пълни условия за доставка с куриер. <<

Везните на тази страница, нямат оценка на съответствието и нямат сертификат за одобрен тип. В тази връзка тези везни НЕ БИВА да се използват за измерване на тегло за целите на търговски плащания, при пресмятане на такси, тарифи, данъци, глоби, възнаграждения, надбавки, обезщетения или други подобни плащания, при прилагане на нормативни актове и за експертизи по съдебни дела, в медицината при определяне теглото на пациенти за целите на лекарското наблюдение, диагностиката и лечението, при приготвяне на лекарствени средства в аптеките и при извършване на анализи в медицински и фармацевтични лаборатории, определяне на цена, в зависимост от измерената маса при директна продажба и при производство на предварително опаковани количества продукти.

Прецизни златарски везни за теглене на бижута, подправки и други изискващи висока точност
>> ТУК<<

РЕЦЕПТА ЗА КОЗУНАК НА КОНЦИ

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

За актуална цена и наличност можете да направите запитване
през червения бутон -->>

Дигитални домашни кантари. Магазин във Варна за кухненси везни. Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други.