Евтин фискален принтер. Datecs FP 60KL е компактен термодиректен принтер с фискална памет, контролна лента на електронене носител, GPRS данъчен терминал и автономно захранване, който печата изключително бързо и качествено, отваря касовото чекмедже автоматично и управлява клиентски дисплей. Подходящ за магазин, супермаркет, минимаркет, аптека, ресторант, пицария, сладкарница, кафене, бар, заведение за бързо хранене. Всичко това съчетано с привлекателна цена.

Фисканият принтер Датекс FP60KL е евтино решение подходящо за обекти с по-малко натоварване. Принтерът печати на термохартия по термодиректен способ. Компактен и лек, подходяш за търговски обекти с ограничено място. Евтин фискален принтер.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Фискален принтер Датекс FP-60KL бърз пеачт и ниска цена

Устройството е спряно от производство. Не може да се преработва според новата наредба и трябва да бъде бракувано и сменено с ново, отговарящо на новите изисквания.

Едно бюджетно решение за вашия бизнес, Datecs FP 60-KL е компактен термален принтер с фискална памет, контролна лента на електронен носител и вграден GPRS данъчен терминал. Работи безшумно и с изключително висока скорост. Има вградено устройство за автоматично отрязване на отпечатанаите касови бележки. Може да управляла дисплей и касов сейф. Датекс FP-60KL отговаря на последните промени в Наредба H18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS модем и мрежата на избран от клиента мобилен оператор.

Производител   Датекс
Модел   FP-60KL
Скорост на печат   150 mm/сек
Брой символи на ред   36
Обем на ФП   5796
Обем на КЛЕН в редове   45 000 000
Графично лого   432 х 96
Захранване   мрежа 220V/50Hz
Тегло   550 гр.
Габарити   200/186/111 мм.
Консуматив   термохартия 59/60 мм.

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB

За актуална цена и наличност можете да направите запитване през
червения бутон
-->>


Заявка за фискализация