Евтин касов апарат във Варна.

Добър касов апарат във Варна.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касов апарат Датекс DP 150 KL - малък и удобен на добра цена. Нов модел касов апарат от Датекс.

Datecs DP150 има много бърз и безшумен термопринтер, печатащо устройство с лесно зареждане на консуматива и подвижен клиентски дисплей. Компактен корпус с възможност за избор между два цвята - черен и бял. По желание на клиента има възможност за добавяне на LiIon акумулатор 7.4V 2Ah и втори комуникационен порт за връзка с баркод четец, везна, външен клиентски дисплей или връзка с компютър. Възможност за графично лого с размери от 384 х 96 до 384 х 336 точки. Апарата има изход за управление на сейф (чекмедже). Опционално при зявка от клиента, апарата може да се достави с възможност за работа в ресторантски режим.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   DP150
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4
Брой артикули   2500
Брой оператори   30 (8 на смяна)
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   300 000
Захранване   9V / 6A
Тегло   700 гр.
Габарити   160/ 226/97 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: 245.00 лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Datecs DP 150
Съкратена инструкция за работа с Datecs DP 150

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.