Касови апарати, фискални принтери и системи, компютри и електронни везни. Професионален сервиз за вашите касов апарат, баркод четец, електронна везна, фискален принтер и система.

Вие търсите касов апарат, електронна везна, баркод четец, фискален принтер или фискална система управлявана от компютър?

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

WP 500 KL - ново поколение касов апарат от Датекс

Касовият апарат се отличава с модерен дизайн, голям LCD дисплей побиращ 7 реда и 30 символа на ред текст и индикатори за състоянието на батерията, нивото на GSM сигнал, дата и час. Отпечатване на графично лого с размери от 384 х 96 точки до 384 х 336 точки. Комуникационен порт за връзка с баркод четец, везна, външен клиентски
дисплей или връзка с персонален компютър. Опционално апарата може да иам втори такъв порт, както и литиево-йонен акумулатор 7.4V/2Ah. Възможност за отпечатване на фактури и памет за 1000 предварително запаметени клиента. Подобрена работа с артикулите при програмиране и продажби.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   WP500X
Брой директно достъпни групи (департаменти)   18+18
Брой артикули   100 000
Брой оператори   30
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   4GB
Захранване   адаптер 9V/6A
Тегло   1000 гр.
Габарити   215/73/234 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: : лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Datecs WP 500X
Съкратена инструкция за работа с Datecs WP 500X

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.