Новиат касов хит - Daisy Perfect S-KL - евтин касов апарат с отличен дизайн и GPRS данъчен терминал.

Daisy Perfect S-KL е луксозен касов апарат с изискан дизайн и вградена връзка с НАП. Не пропускайте новия касов хит!

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

касов апарат Дейзи перфект - перфектния касов апарат на перфектна цена. Новият касов хит само от ЕМСИ ООД - Варна

Настолен касов апарат с опция преносим (без батерия е на по-ниска цена). Елегантно луксозно изпълнение за хора със стил. Характеризира се с иновативен дизайн целящ задоволяването и на най-капризните клиенти. Притежава вграден GPRS терминал за връзка със сърварите на НАП според най-новите законови изисквания. Печати бързо и безшумно. Зареждането на хартия е бързо и лесно. Вградения КЛЕН (контролна лента на електронен носител) побира 46 000 000 реда или около 2 500 000 бележки. Мощният адаптор осигурява дотатъъчно енергия както за работата на апарата, така и за зареждането на батерията, което позволява с апарата да се работи веднага след включване на захранването (без да се чака зареждането на батерията).

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Daisy
Модел   Perfect S01
Брой директно достъпни групи (департаменти)   3 + 3
Брой артикули   30 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   1499
Обем на КЛЕН в редове   46 000 000
Захранване   мрежа 220V, (опция акумулатор)
Тегло   377 гр.
Габарити   107х218х50 мм.
Консуматив   термохартия 57/40 мм.


Крайна цена: 250.00 лева с ДДС
с включена батерия
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

-

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.