Евтин бюджетен касов апарат отговарящ на всички съвременни изисквания за връзка с НАП. Какъв касов апарат за плаж? Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Грешки при касовия апарат Датекс DP-05KL налагащи намеса от сервизен техник: Блокирана връзка с НАП, НЯМА GPRS ВРЪЗКА,НЯМА SD КАРТА, КЛЕН НЕ Е ТЕКУЩ, НЕВАЛИДНА КЛЕН!, Грешка при връзка модема. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Евтини касови апарати Datecs DP 05 KL подходящи за работа на плаж. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Касовият апарат е спрян от производство. Подлежи на преработка според новата наредба за да може да отговари на новите изисквания.

Datecs DP-05KL бюджетно решение отговарящо на изискванията на Наредба Н18 за дистанционна връзка с НАП чрез вграден GPRS данъчен терминал с вътрешна антена. Апарата е предназначн изключително за мобилна употреба и НЕ Е подходящ за ползване в стационарни обекти като офиси, фризьорски салони и ателиета за услуги. Апарата е подходящ за ползване на плаж според новата наредба.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   DP 05KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   3 + 3
Брой артикули   2 500
Брой оператори   30/8
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   45 000 000
Захранване   акумулатор
LiIon 7.4V 2A/h
Тегло   515 гр.
Габарити   161x221x58 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация


Упътване за работа с Datecs DP-05KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.