Вградения оловен акумулатор осигурява дълга работа на плаж.

Възможно е касовия апарат да се ползва на плаж за издаване на касови бележки вместо билети за шезлонг и чадър. Има модел с вграден мощен оловен акумулатор.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Касов апарат Elicom TBS-KL във Варна. Удобен и надежден. Има опция мощен акумулатор с който е възможно да издава касови бележки на плаж за шезлонг и чадър.

Касовият апарат Elicom TBS-KL се отличава с лесно зареждане на хартията и удобна здрава клавиатура. Вградения данъчен терминал осигурява дистанционна връзка със сърварите на НАП в съответствие с най-новите изисквания на наредба Н-18. Опционално има възможност за монтаж на акумулатор издържащ между зарежданията около 2 дни при умерено натоварване. С тази екстра е възможно да се издават касови бележки на плаж според последните промени на наредба Н18. Касовият апарат има ресторантски режим, както и режим фискален принтер. Възможно е отпечатването на графично лого с резолюция 384х82 точки.

везна златарска бижутерска точна прецизна евтина мини джобна
Производител  Еликом
Модел  TBS-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)  6
Брой артикули  25 000
Брой оператори  25
Обем на ФП  1200
Обем на КЛЕН в редове  30 000 000
Захранване  акумулатор/ мрежа 220V
Тегло  1 015 гр.
Габарити  298x114x186 мм.
Консуматив  термохартия 57 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.


Заявка за фискализация

-

 

гоогле мапс ждджве пьзя