Вградения оловен акумулатор осигурява дълга работа на плаж.

Възможно е касовия апарат да се ползва на плаж за издаване на касови бележки вместо билети за шезлонг и чадър. Има модел с вграден мощен оловен акумулатор.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касов апарат Elicom TBS-KL във Варна. Удобен и надежден. Има опция мощен акумулатор с който е възможно да издава касови бележки на плаж за шезлонг и чадър.

Касовият апарат Elicom TBS-KL се отличава с лесно зареждане на хартията и удобна здрава клавиатура. Вградения данъчен терминал осигурява дистанционна връзка със сърварите на НАП в съответствие с най-новите изисквания на наредба Н-18. Опционално има възможност за монтаж на акумулатор издържащ между зарежданията около 2 дни при умерено натоварване. С тази екстра е възможно да се издават касови бележки на плаж според последните промени на наредба Н18. Касовият апарат има ресторантски режим, както и режим фискален принтер. Възможно е отпечатването на графично лого с резолюция 384х82 точки.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Еликом
Модел   TBS-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   6
Брой артикули   25 000
Брой оператори   25
Обем на ФП   1200
Обем на КЛЕН в редове   30 000 000
Захранване   акумулатор/ мрежа 220V
Тегло   1 015 гр.
Габарити   298x114x186 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

-

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.