Касов апарат от висок клас с издръжлива клавиатура, имащ ресторантски режим с помнене на сметки по маси и печат на бележки за кухня и бар

Елегантен касов апарат от висок клас. Подходящ за работа в натоварени магазин и заведения.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касов апарат с издръжлива чери клавиатура

Тремол М-KL се отличава с елегантен дизайн и ергономична клавиатура. Вградения данъчен терминал е с вътрешна антена а контролната му лента на електронен носител побира повече от 100000 касови бележки. Има ресторантски режим и може да работи като фискален принтер.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Тремол
Модел   M-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   9
Брой артикули   480
Брой оператори   20
Обем на ФП   2 000
Обем на КЛЕН в редове   2 000 000
Захранване   220V и опция акумулатор
Тегло   700 гр.
Габарити   235/210/85 мм.
Консуматив   термохартия 57/40 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с
Tremol M KL

Съкратена инструкция за работа с Tremol M KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.