Мобилен касов апарат с вградена литиево-йонна батерия подходящ за издаване на касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие. Преносим касов апарат за разносна търговия.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Автономен касов апарат за разносна търговия и работа на плаж. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

TREMOL S-KL е компактен и лек касов апарат предазначен за дейност със средно или слабо натоварване. Намира приложение в разносната търговия, за доставки по домовете, в обекти с ограничено пространство, при лошо или липсващо електрозахранване, продажби директно от превозни средства, обслужване на паркинги и гаражи, щандове и сергии на открито. Данъчния му терминал е с вградена в апарата вътрешна антена. В ресторантски режим е способен да съхранява до 256 отворени сметки (64 маси по 4 клиента). Касовият апарат е подходящ и за издаване на касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие според последните изменения на наредба Н18.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Тремол
Модел   S-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4
Брой артикули   10 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   2 000
Обем на КЛЕН в редове   2 000 000
Захранване   акумулатор/ мрежа 220V
Тегло   500 гр.
Габарити   103/210/60 мм.
Консуматив   термохартия 57/40 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с
Tremol S KL

Съкратена инструкция за работа с Tremol S KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.