Компактен касов апарат от Тремол

Касов апарат с удобна помощна система

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касов апарат Тремол ZM-KL, най-продавния продукт на Тремол

Касовият апарат Тремол ZM-KL е компактен настолен касов апарат с КЛЕН и данъчен терминал с вътрешна антена. Има възможност да работи в ресторантски режим, както и като фискален принтер. Благодарение на приятни си дизайн и доброто съотношение функционалност/цена, това е най-продавания продукт на Тремол. Чрез удобната контекстна помощна система, потребителя може във всеки момент да разпечата посредством клавиша QTY инструкции за конкретната операция която иска да направи.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Тремол
Модел   ZM-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4
Брой артикули   5 000/10 000
Брой оператори   32
Обем на ФП   2000
Обем на КЛЕН в редове   2 000 000
Захранване   220V, опция акумулатор
Тегло   700 гр.
Габарити   235/210/85 мм.
Консуматив   термохартия 57/48 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с
Tremol ZM KL

Съкратена инструкция за работа с Tremol ZM KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.