Компактен стационарен касов аапрат

Малък настолен касов апарат

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Малък касов апарат - пести място на бюрото ви

Компактен настолен касов апарат с опция за мобилен (монтиране на акумулатор). Подходящ за стационарни обекти с ограничено пространство като фризьорски ателиета и офиси със средно или слабо натоварване. Апаратът има възможност да работи в ресторантски режим, както и като фискален принтер. Апаратът разполага с бърз и безшумен термопринтер, с изключително качество на печат.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Тремол
Модел   ZS-KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4
Брой артикули   10 000/5 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   2 000
Обем на КЛЕН в редове   2 000 000
Захранване   220V с опция акумулатор
Тегло   400 гр.
Габарити   87/195/52 мм.
Консуматив   термохартия 57/40 мм.Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с
Tremol ZS KL

Съкратена инструкция за работа с Tremol ZS KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.