Кacoви апapaти във Варна. 2019 новата наредба за подмяна на касовите апарати. НОВ И ЕВТИН КАСОВ АПАРАТ с вградена GPRS връзка с НАП и ниски цени. Магазин и сервиз във Варна. Качествените кacoви апapaти са с КЛЕН - контролна лента на електронен носител. Така няма необходимост в търговския обект да се съхраняват хартиени ролки с контролните ленти от кacoвите апapaти. Регистрацията на кacoвите апapaти в НАП е безплатна и става в момента на закупуването на кacoвия апapaт.

Кacoви апapaти във Варна. Новата наредба за подмяна на касовите апарати 2019. Магазин за кaсoви aпapaти във Варна. Качествени мобилни, стационарни и портативни кaсoви aпapaти с вградени GPRS модеми за връзка с Националната агенция по приходите. Евтин избор съчетан с отлично качество. Касовите aпapaти са подходящи за работа в магазини, ресторанти и аптеки. Препоръки за избор на кaсoв aпapaт.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Кacoви апapaти във Варна. 2019 нова наредба за подмяна на касовите апарати. Магазин и сервиз за кaсoви aпaрaти във Варна. Мобилни, пртативни и стационарни кaсoви aпaрaти. Евтини и качествени фискални решения. Онлайн връзка с НАП. Касови aпaрaти подходящи за работа в заведения и супермаркети. Съвет за закупуването на нов кaсoв aпaрaт. Като фискален център ЕМСИ ООД партнира с много фирми за касови апарати от Варна и региона сред които ПРОДЖЕТИ ЕООД, КАСИТЕ ЕООД, ДИМАКРА ЕООД, ЕВРОЕЛЕКТОНИКС ООД, ВЕНИКА КОМ ЕООД,ДРУЖБА 77 ЕООД, ДЖУЛИАНО ТРАНС ЕООД, НЕТ КОМП ЕООД, ВЕНТРЕЙД ООД и други.

 

Нови касови апарати отговарящи на последните промени в наредба Н18!
Заповядайте в офиса ни във Варна.

В магазина ни във Варна предлагаме кaсoви aпapати производство на Датекс, Дейзи технолоджи, Тремол и Елтрейд. При нас ще намерите отлични цени и богата гама от модели фискални устройства. Към магазина ни във Варна имеме сервиз в който обслужваме гаранционно и след гаранционно касовите апарати. Всички кaсoви aпapати отговарят на последните законови изисквания за директна връзка със сърварите на Националната агенция по приходите. С това отпада и нуждата новите кaсoви aпapати да се регистрират в НАП Варна лично от собственика. Регистрацията на кaсoвия апapат се извършва от сервиза в момента на покупката. Така новият кaсoв апapат е готов за употреба без да са необходими допълнителни действия от страна на собственика. Новите кaсoви апapати съхраняват контролните си ленти на електронен носител (КЛЕН) и не е необходимо съхраняване на хартиени ролки с контролните ленти от кaсoвите апapати в търговските обекти. Според последните промени, касовите апарати имат автоматичен дневен отчет и по този начин се избягва

Актуални модели касови апарати:

Кacoви апapaти във Варна. Нова наредба за подмяна на касовите апарати през 2019. Добри стационарни кaсoви апарати производство на фирмите Datecs, Daisy, Tremol и Eltrade. Касовите апарати са с вградена онлайн връзка с НАП според най-новите промени в Наредба H18. Магазинът за кaсoви апарати се намира във Варна.

Кacoви апapaти във Варна. 2019 нови касови апарати според новата наредба за подмяна на касовите апарати. Преносими кaсoви апарати производство на фирмите Datecs, Daisy, Tremol и Eltrade. Новите мобилни кaсoви апарати са с вградена литиево-йонна батерия и са подходящи за разносна търговия, обекти с лошо или без токозахранване, както и обекти с липса на свободно място. Сервиз на фискални устройства за Варна и североизточна България.

Касови апарати, които вече не се произвеждат:

# касовият апарат се преработва
! касовият апарат се бракува и се заменя с нов

Кacoви апapaти във Варна. Касови апapaти стационарни с данъчен терминал за онлайн GPRS връзка със сървара на НАП според най-новите законови изисквания. Магазин и сервизна база във Варна. Новата наредба за подмяна на касовите апарати през 2019-та.

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

Уважаеми клиенти.
Моля споделете впечатлението си за услугата, която сте ползвали при нас.
>> Напишете коментар <<

 

Кacoви апapaти във Варна. КАЧЕСТВЕНИ КАСОВИ АПАРАТИ отговарящи на най-новите законови изисквания. Касови апapaти подходящи за магазини, супермаркети, заведения, аптеки, ресторанти, пицарии, барове и разносна търговия. Магазин със сервизна база за кacови апapaти във Варна. Като фискален център ЕМСИ ООД партнира с много фирми за касови апарати от Варна и региона сред които ПРОДЖЕТИ ЕООД, КАСИТЕ ЕООД, ДЖУЛИАНО ТРАНС ЕООД, ДИМАКРА ЕООД, ЕВРОЕЛЕКТОНИКС ООД, НЕТ КОМП ЕООД, ВЕНИКА КОМ ЕООД,ДРУЖБА 77 ЕООД, ВЕНТРЕЙД ООД и други.