Ремонт и поправка на везни, кантари, компютри, касови апрати, банкнотоброяни и монетоброячни машини.

Оторизиран фирмен сервиз за Варна на Датекс, Дейзи, Тремол, ЗИТ, Електроника, Бимко, Ведиа, Елтрейд, Еликом и други.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
ПРОДУКТИ
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Varna - dogowor. Компютърни услуги - поправка на компютри, премахване на вируси, възстановяване на загубени данни, отстраняване на хардуерни и софтуерни повреди. Решаване на компютърни проблеми без преинсталация и без загуба на данни. Заверка на кантари и везни. Договор за касов апарат.Замяна на GPRS терминал WISMO218, WISMO228, и Quectel M72 replacement.

 

УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ ЕМСИ ООД ВАРНА

срок и глоби за електронните превозни билети за дървесина

ЕМСИ ООД предлага договори за сервизно обслужване на фискални устройства, бърз и качествен гаранционенн и извънгаранционен сервиз на касови апарати , фискални принтери, електронни везни, баркод скенери, монето- и банкнотоброячни машини, персонални компютри, монитори и принтери. При нас Вие ще можете да програмирате новия си апарат или да препрограмирате стария. Да смените собствеността и/или обекта на който е регистрирана касата. Да актуализирате софтуера на своя касов апарат съобразно най-новите законови изисквания.

 


УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ ЕМСИ ООД Варна

Фискализация и регистриране в НАП на касов апарат

Смяна собствеността на фискално устройство

Ремонт на касови апарати и фискални принтери

Договор за сервизно обслужване на касов апарат

Смяна на препълнена фискална памет и КЛЕН

Ремонт на баркод четци и електронни везни

Поправка на компютри и монитори

Ремонт и профилактика на банково оборудване

Ремонт на ротомати / цикломати за часовници

Фискален център на Датекс, Дейзи и ЗИТ за Варна

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

Уважаеми клиенти.
Моля споделете впечатлението си за услугата, която сте ползвали при нас.
>> Напишете коментар <<

 

Варна - Евтини договори за касов апарат. Подмяна на GSM модули WISMO228, Quectel M72 и WISMO218 replacement. Ремонт на компютърни захранвания и адаптори за лаптоп. Почистване на компютърни вируси и софтуерни грешки. Ремонт на компютърни конфигурации. Възстановяване на загубени данни и файлове. Инсталиране и преинсталиране на Windows. Премахване на софтуерни и хардуерни проблеми. Заверка на кантари и везни. Ремонт на компютри, каси, монитори, сейфове, везни, UV тестове, банкнотоброячни машини, монетоброячни машини, баркод четци и скенери. Ремонт на WISMO