Търговски софтуер. Софтуер за магазини, супермаркети, минимаркети, аптеки, ресторанти, пицарии, сладкарници, кафенета, коктейл-барове и заведения за бързо хранене. СУПТО одобрен от НАП във Варна.

Търговски софтуер ЕМОС е програма подходяща за магазини, ресторанти, заведения, супермаркети и дискотеки. СУПТО одобрен от НАП във Варна.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Касов апарат с вграден банков терминал във Варна.


Ресторантски и търговски софтуер за осигуряване на отчетност в магазини и заведения. СУПТО одобрен от НАП във Варна.

Предлагаме на вашето внимание нашия търговски софтуер ЕМСИ ЕМОС. СУПТО лицензиран под номер 95 в публичния списък на НАП. С негова помощ ще подобрите ефективноста и отчетноста на вашите заведение или търговски обект. Този търговски софтуер е особено подходящ за работа в ресторанти, супермаркети, магазини, сладкарници и заведения за обществено хранене. С него можете се запознаете като инсталирате демоверсията му, или като се свържете с нас. За търговския софтуер ЕМСИ ЕМОС заплащате цена от 360.00 лева с ДДС без ограничение на функционалността му във времето. В цената е включено обучение за работа с търговския софтуер ЕМСИ ЕМОС и 2 месеца консултации по телефона. При желание от ваша страна, след това можете да сключите договор за поддръжка или да заплащате за решаването на конкретни проблеми. Тези плащания не са задължителни, търговския софтуер ЕМСИ ЕМОС работи без ограничение във времето!

ЕМСИ ЕМОС

ЕМОС - търговски софтуер за управление на касови апарати и фискални принтери. Подходящ за магазини, супермаркети, ресторанти и заведения. СУПТО списък на НАП във Варна.

 

Datecs FPrint

Datecs FPrint

 


 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

Уважаеми клиенти.
Моля споделете впечатлението си за услугата, която сте ползвали при нас.
>> Напишете коментар <<

 

сейф-чекмедже за банкноти и монети, търговски софтуер