СУПТО одобрено от НАП във Варна. Ресторантски софтуер. Търговски софтуер. Програма за магазин и ресторант. Софтуер за управление на супермаркет. Програма подходяща за заведение.

Ресторантски софтуер ЕМОС от ЕМСИ ООД - Варна. Търговски софтуер. Добра програма за балакия или малък квартален магазин. СУПТО лицернзиран от НАП във Варна.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Мобилен принтер за билети за дървесина. Отлага се срока за привеждане на софтуерите за управление на продажбите в търговските обекти /СУПТО/ в съответствие с Наредба № Н-18 до 31 януари 2020г. Търговски софтуер във Варна.


Ресторантски софтуер от ЕМСИ ООД- Варна. Подходящ за заведения, ресторанти, пицарии и питейни заведения. Софтуера на ЕМСИ ЕМОС може да работи в търговски режим за целите на магазини и супермаркети. СУПТО във Варна. Ново отлагане на сроковете за привеждане на софтуерите за управление на продажбите в търговските обекти (СУПТО) в съответствие с изискванията с Наредба Н-18 няма да има. Търговски софтуер във Варна.

Имаме удоволствието да Ви представим нашия търговски софтуер EMOС който има и СУПТО веерсия, лицензирана под номер 95 в публичния списък на НАП. Той има богат набор от отчети за работата на касиерите, сметките и продадените артикули. Подходящ е за работа в ресторанти, барове, заведения, магазини, супермаркети, сладкарници и др. Нашият търговски софтуер поддържа партиди на стоките, ревизии, преоценяване на стоки и брак. Има гъвкава система за раздаване права на операторите. Архив на данните и експорт към XLS. Вградена система за извличане на разнообразни справки. Поддържа електронен дневник на доставките. База с контакти на контрагентите. Поддържа рецептурник, за работа в заведения и ресторанти. Работа с клиентски сметки и печат на поръчки по щандове (бар, кухня и др.) Търговският софтуер ЕМОС може да управлява както фискални принтери, така и касови апарати имащи режим "фискален принтер". За търговския софтуер ЕМСИ ЕМОС заплащате цена от 360.00 лева с ДДС без ограничение на функционалността му във времето. В цената е включено обучение за работа с търговския софтуер ЕМСИ ЕМОС и 2 месеца консултации по телефона. След това, по ваш избор, можете да сключите договор за поддръжка или да заплащате за решаването на конкретни проблеми. Тези плащания не са задължителни, търговския и ресторантски софтуер ЕМСИ ЕМОС работи без ограничение във времето!

Ако имате въпроси за нашият търговски софтуер, моля заповядайте за демонстрация в офиса на ЕМСИ ООД: Варна ул."Битоля"13

За консултация относно търговския софтуер позвънете на някой от следните телефони:
052/61 41 51
052/60 59 50
08999 40 884

Ресторантски и търговски софтуер. Варна, СУПТО, ЕМОС, НАП. ССофтуер за управление на касови апарати и фискални принтери. Подходящ за магазини, супермаркети, ресторанти и заведения. Удължава се срока само за ползващите софтуер за управление на продажби - СУПТО

 

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

За актуална цена и наличност можете да направите запитване
през червения бутон -->>

Безжичен принтер за таблет. До 31 януари 2020 г. се отлага се срокът за привеждане в съответствие с изискванията на Наредба Н18 за търговците използващи СУПТО. Търговски софтуер във Варна. ЕМОС це максимальний набір функціональних можливостей для закладу громадського харчування.