Преносим мобилен Bluetooth принтер за горски стопанства за отпечатване на превозни билети за дърва. Сертифициран за новата информационна система и софтуер за таблет на ИАГ за издаване на електронен превозен билет за дърводобив. Магазин и сервиз във Варна.

Мобилен Bluetooth принтер Датекс DPP 250 за таблет за издаване на разнообразни типове документи, включително билети за дърводобив. Тестван, съвместим и одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ за издаване на електронен превозен билет за дървесина. Сервизен център Варна.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Bluetooth POS принтер за таблет при сечене на дърва. Подходящ за горски стопанства за издаване на електронен превозен билет за дървесина. Тестван с новата информационна система на ИАГ за дърводобив. Цена и срок за доставка във Варна.


Преносим Bluetooth POS принтер за издаване на всякакви документи върху 57мм термохартия със скорост 60мм/секунда. Вграден Bluetooth модул и опция калъф с презрамка. Ширина на печат 54 mm (432точки). Печат на баркодове. Поддържани баркод стандарти: 1D:Code39, Code93, EAN13, EAN8, UPC-A, UPC-E, Interleaved 2 of 5, Codabar, Code128,
2D: PDF417, QR Code. Вградени интерфейси за връзка - сериен RS-232C, Bluetooth и USB. С едно зареждане на батерията печати 20 000 линии. Време за зареждане на батерията - 2 часа. Подходящ за всички държавни, общински и частни горски стопанства за дърводобив. Тестван, съвместим и одобрен за работа с новата информационна система на ИАГ за издаване на електронен превозен билет за дървесина и софтуера за таблети. DATECS DPP-250 е един от най-малките и най-леките мобилни принтери в света.

Производител  Датекс
Модел  DPP 250
Качество на печат  8 точки/мм (203 dpi)
Скорост на печат  до 60 mm/s
Живот на главата  50 km хартия
Захранване  акумулатор Li-Ion 7.4V, 1100 mAh / 9V/1А зарядно
Тегло  295 гр.
Габарити  86/113/57 мм.
Консуматив  термохартия 57/43 мм.


Крайна цена: 240.00 лева с ДДС
Арт.No: 4491385

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB

За актуална цена и наличност можете да направите запитване през
червения бутон
-->>