Свързване на автомивка с НАП. ФУВАС за връзка на вендинг автомат с НАП. Различни интерфейси на монетника. Монтаж и поддръжка във Варна. Касов апарат за автомивка във Варна. Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други.

Касов апарат за вграждане в автомат на самообслужване като кафемашина, автомивка, клатушка и други. Сервиз във Варна. Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Датекс DPS-65KL. Отчитане на оборота в НАП от клатушки, автомати за играчки и храни. Фискално устройство за вграждане в автомат на самообслужване. Касов апарат за автомивка с дистанционно отчитане. Доставка с наложен платеж до София, Пловдив, Бургас, Добрич, Шумен, Русе и други.

Фискално устройство за вграждане в автомати на самообслужване като кафе машини, клатушки, автомивки, автомати за играчки, автомати за пакетирани храни и други. Има вграден данъчен терминал за връзка със сървара на НАП и отговаря на всички законови изисквания. Оборудвано е с LCD графичен дисплей, 2 реда по 16 знака с физически размери 120/24/50мм. Възможност за дистанционно отчитане, както и на хартиен носител посредством външен
терминал тип DATECS DP-65 TR. Часовник-календара и оперативната памет се захранват от NiMH акумулатор 3.6V 40mA/h.

Производител   Datecs
Модел   DP-65S KL
Интерфейс на монетника   Executive, MDB, Parallel
Интерфейс на конзолата   RS-232
Департаменти   9
Артикули   120
Оператори   8
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   SD карта, 4GB
Захранване   DC 9V/1000mA
Тегло   920 гр.
Габарити   148/148/31мм
Вандалоустойчив   ДА
Работна температура   0°C до +45°C
Работна влажност   5% - 90% RH

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


За актуална цена и наличност можете да направите запитване през червения бутон
-->>


Заявка за фискализацияФискални устройства за вграждане в автомати на самообслужване (ФУВАС):

Datecs DP-65S KL

Elicom EV12-KL

Daisy VEND KL