Касови апарати, фискални принтери и системи, компютри и електронни везни. Професионален сервиз за вашите касов апарат, баркод четец, електронна везна, фискален принтер и система.

Вие търсите касов апарат, електронна везна, баркод четец, фискален принтер или фискална система управлявана от компютър?

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
ПРОДУКТИ
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

метално чекмедже за пари

 

Ревю на касов апарат ZIT 2007-BG KL

Евтин и функционален касов апарат ЗИТ 2007 BG-KL

ZIT 2007 BG-KL предлага богата функционалност на сравнително ниска цена. Има 6+6 директно достъпни групи артикули, което е рядкост за апарат от бюджетния клас. Още по-голяма изненада при тази цена е наличието на механизъм за лесно зареждане на хартията. Друга интересна екстра е възможността за изпечатване на рекламно лого 384х144 точки в началото на всяка касова бележка. Притежава рядко срещана опция, характерна главно при апаратите от висок клас, да прави разбивка на продажбите за период по-голям от 1 ден. Освен това има възможност да разпечатва заедно с дневния отчет допълнителни справки, без да се налага някаква допълнителна намеса на оператора. Също, клавиатурата му е отделен модул, което е предпоставка за по-малко поражения и по-ниска цена на ремонта при евентуално заливане на апарата с течност. Макар и вградена в корпуса на устройството, антената за връзка с НАП е достатъчно добра и работи и на места със слабо покритие на сигнала на GSM оператора. Апарата има опция за вграждане на NiMH акумулатор 1800 mA/h. С едно зареждане на акумулатора, касовият апарат изпечатва минимум 20 000 реда. Графичните дисплеи за касиера и оператора са 132х24 точки и имат опция за настройване на контраста и времето след което изгасва подсветката - особено полезно ако апарата ще се ползва на батерии. Като някакъв вид недостатък, може да се отбележи клавиатурата от гума - пластмасовите бутони са по-приятни за работа, но на тази ниска цена няма как да очакваме повече.

 

 


 

Ревю на касов апарат Eltrade A1 KL

Ревю на касов апарат ZIT 2007 BG-KL

Ревю на касов апарат ELICOM TBS-KL

Ревю на касов апарат Daisy Perfrct S-KL

Ревю на касов апарат Daisy Micro C-KL

Ревю на касов апарат Tremol ZM-KL

Съобщения за грешка при касовите апарати.

Проблеми при работа с касов апарат.

Извадки от закона за автомобилните превози, касаещи издаването на билети от фискални устройства.

Какво представлява GPRS връзката на касовите апарати с НАП.

Иформация за бисквитки и политика за поверителност.

 

В офиса ни приемаме плащания с кредитни карти.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.

везна за релоудинг