касов апарат за работа на плаж. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Касов апарат за плаж с вграден акумулатор. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

ZIT 2007-BG KL - евтин и функционален касов апарат подходящ за маркиране на плажове. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Касов апарат отговарящ на всички съвременни законови изисквания за връзка с НАП. Предвидени регистри за служебно въведевни и изведени суми, както и за плащания в брой и безналично. Бюджетно решение за вашия бизнес, един от най-евтините касови апарати на пазара с механизъм за лесно зареждане на хартията. Два контрастни графични дисплея осигуряват информация за касиера и клиента по време на продажбата. Възможност за бърз достъп до 6+6 предварително програмирани групи стоки. Версията на апарата с вграден акумулатор е подходяща за използване на плаж за маркиране на билетите за шезлонг и чадър според последните промени на Наредба Н18.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   ZIT
Модел   2007 BG
Брой директно достъпни групи (департаменти)   6+6
Брой артикули   30 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   1200
Обем на КЛЕН в редове   46 000 000
Захранване   акумулатор/ мрежа 220V
Тегло   700 гр.
Габарити   175/210/77 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

-

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.