Касови апарати, фискални принтери и системи, компютри и електронни везни. Професионален сервиз за вашите касов апарат, баркод четец, електронна везна, фискален принтер и система.

Вие търсите касов апарат, електронна везна, баркод четец, фискален принтер или фискална система управлявана от компютър?

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

модетен съвременен касов апарат с елегантен дизайн и богата функционалност

Преносим касов апарат. Компактен, лек и със съвременен дизайн. Удобна клавиатура с 31 клавиша. Два LCD графични дисплея 132x48 pix за касиера и 132x24 pix за клиента. Намира приложение в разносната търговия, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, при работа на открито, както в обекти с ограничено пространство. Апаратът разполага с много бърз и безшумен термопринтер. Режим "фискален принтер" през USB интерфейс. Апаратът има вградена 2000 mAh Li-Ion батерия. Печат на графично рекламно лого в началото на всяка касова бележка. Богат набор от отчети.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Daisy
Модел   Compact M
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4+4
Брой артикули   30 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   1200
Обем на КЛЕН в редове   46 000 000
Захранване   акумулатор/ мрежа 220V
Тегло   460 гр.
Габарити   195/180/65 mm
Консуматив   термохартия 57/55 мм.


Крайна цена: 220.00 лева с ДДС
Арт.No: 5479427

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Кратко упътване за работа с
Дейзи Компакт

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.