Мини касов апарат

Евтин преносим касов апарат.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Малък евтин касов апарат на батерии

Преносим касов апарат на батерии. Компактен, лек и със съвременен дизайн. Намира приложение в разносната търговия, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, както в обекти с ограничено пространство. Апаратът разполага с много бърз 70 mm/s и безшумен термопринтер. Устройството може да работи и като фискален принтер. Дисплеи: oператорски - LCD графичен, 132/48 pix , клиентски - LCD графичен, 132/24 pix (опция). Светеща клавиатура и зареждане със стандартно micro USB 5V зарядно. Печат на графично рекламно лого в началото на всяка касова бележка. Богат набор от отчети, подходящ за куриерски услуги, фризьорски салони, лекарски кабинети, барове и дискотеки.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Daisy
Модел   Compact S
Брой директно достъпни групи (департаменти)   1
Брой артикули   30 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   1200
Обем на КЛЕН в редове   46 000 000
Захранване   акумулатор 2000 mAh
Тегло   300 гр.
Габарити   84/167/60mm
Консуматив   термохартия 57/40 мм.


Крайна цена: 210.00 лева с ДДС
Арт.No: 5123514

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване (инструкция, ръководство) за работа с касовия апарат Дейзи Компакт S

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.