Евтин касов апарат с възможност за издаване на електронен касов бон. Bluetooth за разносна търговия от таблет или смартфон.

Евтин касов апарат за разосна търговия. Безжичен печат от таблет или смартфон. Издава бонове в електронен формат.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Eвтин преносим касов апарат Тремол S25 с вграден bluetooth за връзка с таблет. Разносна търговия, куриерски услуги, различни цветове - жълт, оранжев, червен, син, черен и бял. Издава бон в електронен формат.

Преносим касов апарат. Компактен и лек. Стандартно вграден Bluetooth модул за безжичен печат от таблет или смартфон. Зарежда се със стандартно USB 5V зарядно за смартфон или USB порт на компютър/хъб. Отговаря на най-новите изисквания за автоматичен дневен отчет. Има опция дали искате отчета да се разпечати или не, както и дали наличността да се прехвърли за следващия ден - функция много полезна за работещите денонощно. Предлага се в 6 разцветки: бял, черен, жълт, оранжев, червен и син. Намира приложение в разносната търговия, куриерската дейност, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, както в обекти с ограничено пространство. Апаратът разполага с много бърз и безшумен термопринтер скоростта на който достига до 75 mm/sec. Автоматично изключване и stand by режим за пестене на акумулатора. 2 бр лого с размери 384x80 точки. Издава бонове в електронен формат.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   TREMOL
Модел   S25
Брой директно достъпни групи (департаменти)   1
Брой артикули   65 000
Брой оператори   20
Обем на ФП   2000
Обем на КЛЕН в редове   достатъчен
Захранване   Li-Pol 7.4V/ 2200 mAh
Тегло   370g
Габарити   90/200/65 mm
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: 215.00 лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Кратко упътване за работа с
Tremol S25

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.