Касови апарати Датекс на ниски цени във Варна - Датекс DP 35 KL

Перпоръчвам добри касов апарат, електронна везна, баркод четец, фискален принтер или фискална система управлявана от компютър.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Касови апарати Датекс DP 35 KL - ергономични и здрави

Касовият апарат е спрян от производство. Подлежи на преработка според новата наредба за да може да отговари на новите изисквания.

Настолен касов апарат отговарящ на последните законови изисквания. GPRS данъчния му терминал е с вградена вътрешна антена. Има удобни големи клавиши и бърз (12 реда в секунда) и безшумен печат. Възможност за отпечатване на графично лого с размери 384 точки по ширина и от 96 до 336 точки по вертикала.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   DP-35KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4 + 4
Брой артикули   2 500
Брой оператори   30
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   45 000 000
Захранване   мрежа 220V
Тегло   1 215 гр.
Габарити   92x320x226 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация


Упътване за работа с Datecs DP-35KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.