Касови апарати, фискални принтери и системи, компютри и електронни везни. Професионален сервиз за вашите касов апарат, баркод четец, електронна везна, фискален принтер и система.

Вие търсите касов апарат, електронна везна, баркод четец, фискален принтер или фискална система управлявана от компютър?

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

! ! ! КАСОВИЯТ АПАРАТ Е СПРЯН ОТ ПРОИЗВОДСТВО И НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ! ! !

Не подлежи на преработка и трябва да се замени с нов, който отговаря на промените в наредба H18!

Стационарен касов апарат притежаващ режими магазин и ресторант съответно с възможност за програмиране на 30000 и 5000 артикула. Апаратът има също режим фискален принтер и възможност да бъде управляван от компютър. Данъчния GPRS терминал е с външна антена и може да работи на места със слабо покритие на мобилните оператори. За отпечатване на касовите бележки се ползва термопечат със скорост 12 реда в секунда. DP-500 PLUS KL се характеризира с лесно зареждане на хартията и удобен операторски дисплей. Възможност за справки по департаменти (групи стоки) за произволен период от време.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   DP-500 PLUS KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   8 + 8
Брой артикули   30 000/5 000
Брой оператори   30
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   45 000 000
Захранване   мрежа 220V и опция акумулатор
Тегло   1490 гр.
Габарити   120/240/275 мм.
Консуматив   термохартия 57/65 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Datecs DP 500 PLUS KL
Съкратена инструкция за работа с Datecs DP 500 PLUS KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.