Лек и мобилен касов апарат с фискална памет и вградена акумулаторна батерия изключително подходящ за работа в преместваеми търговски обекти, като сергии, щандове плажове и други. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Преносим касов апарат с вградена литиево-йонна батерия и данъчен терминал за връзка с НАП произведен от фирма Датекс подходящ за работа на плаж по новата наредба. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

 

Преносим касов апарат Datecs DP 50 KL подходящ за разносна търговия и работа без стационарен обект. Касов апарат за плаж. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Мобилен касов апарат с вградена литиево-йонна батерия 7.4V, 2000mAh. Компактен и лек. Намира приложение в разносната търговия, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, при работа на открито, както в обекти с ограничено пространство. Апарата е предназначн изключително за мобилна употреба и НЕ Е подходящ за ползване в стационарни обекти като офиси, аптеки и други. Апаратът разполага с много бърз и безшумен термопринтер. Вградения GPRS модем осигурява връзка на апарата със сървара на НАП според най-новите изисквания. Антената на данъчния терминал е вградена вътре в апарата, като има вариант на модела при който антената е външна. Последния е подходящ за обекти със слабо покритие на мобилните оператори. Възможност за справки по департаменти (групи стоки) за произволен период от време. Апарата е подходящ за работа на плаж според новата наредба.

везна златарска бижутерска точна прецизна евтина мини джобна
Производител  Датекс
Модел  DP 50 KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)  3 + 3
Брой артикули  15 000/5 000
Брой оператори  30
Обем на ФП  1825
Обем на КЛЕН в редове  45 000 000
Захранване  акумулатор
Тегло  482 гр.
Габарити  92/218/103 мм.
Консуматив  термохартия 57/65 мм.


Крайна цена: лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB. технополис, техномаркет, зора, техмарт.


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Datecs DP 50 KL
Съкратена инструкция за работа с Datecs DP 50 KL

 

гоогле мапс ждджве пьзя