Лек и мобилен касов апарат с фискална памет и вградена акумулаторна батерия изключително подходящ за работа в преместваеми търговски обекти, като сергии, щандове плажове и други. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Преносим касов апарат с вградена литиево-йонна батерия и данъчен терминал за връзка с НАП произведен от фирма Датекс подходящ за работа на плаж по новата наредба. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

Преносим касов апарат Datecs DP 50 KL подходящ за разносна търговия и работа без стационарен обект. Касов апарат за плаж. Касови бележки вместо билети за плаж, шезлонг, чадър и шатие.

Мобилен касов апарат с вградена литиево-йонна батерия 7.4V, 2000mAh. Компактен и лек. Намира приложение в разносната търговия, обектите без постоянно или с лошо електро захранване, при работа на открито, както в обекти с ограничено пространство. Апарата е предназначн изключително за мобилна употреба и НЕ Е подходящ за ползване в стационарни обекти като офиси, аптеки и други. Апаратът разполага с много бърз и безшумен термопринтер. Вградения GPRS модем осигурява връзка на апарата със сървара на НАП според най-новите изисквания. Антената на данъчния терминал е вградена вътре в апарата, като има вариант на модела при който антената е външна. Последния е подходящ за обекти със слабо покритие на мобилните оператори. Възможност за справки по департаменти (групи стоки) за произволен период от време. Апарата е подходящ за работа на плаж според новата наредба.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   DP 50 KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   3 + 3
Брой артикули   15 000/5 000
Брой оператори   30
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   45 000 000
Захранване   акумулатор
Тегло   482 гр.
Габарити   92/218/103 мм.
Консуматив   термохартия 57/65 мм.


Крайна цена: лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Datecs DP 50 KL
Съкратена инструкция за работа с Datecs DP 50 KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.