Касов апарат Датекс DP 55KL с онлайн връзка с Националната Агенция по Приходите. Касовият апарат има ресторантски режим може да работи в заведения като помни сметки на маси.

Касови апарати Датекс DP 55KL - подходящи за работа в магазини и заведния. Работи добре при слаб сигнал на GSM оператора

ЗА НАС
полезни съвети и препоръки
УСЛУГИ
ПРОМОЦИИ
ЗА КОНТАКТИ

РЕКЛАМА

 Оборудване за барове, ресторанти, хотели. Резервни части и сервизно обслужване.

ресторантски касов апарат Datecs DP 55KL с онлайн връзка с НАП

Касовият апарат DP 55KL се характеризира с компактни размери и приятен дизайн. Отговаря на най-новите изисквания за връзка с НАП. Данъчния му GPRS терминал е с външна антена което го прави подходявщ за обекти със слабо покритие на мобилните оператори. Печатащото устройство е бързо и безшумно а зареждането му с хартия става лесно и бързо. Може да работи в ресторантски режим, както и като фискален принтер. В ресторантски режим касовият апарат работи с до 5000 артикула, 128 отворени сметки (маси) с общо до 16384 артикула за всички сметки. Печати служебни бонове за бар, кухня и т.н. щандове. Има възможност за справки по департаменти (групи стоки) за произволен период от време.

Мобилни и стационарни касови апарати във Варна. Евтини на ниски цени. Препоръка и съвет за избор на касов апарат във Варна.
Производител   Датекс
Модел   DP 55 KL
Брой директно достъпни групи (департаменти)   4 + 4
Брой артикули   30 000/5 000
Брой оператори   30
Обем на ФП   1825
Обем на КЛЕН в редове   45 000 000
Захранване   AC 100-240V 50-60Hz
Тегло   850 гр.
Габарити   95/235/168 мм.
Консуматив   термохартия 57 мм.


Крайна цена: - лева с ДДС
Арт.No:

В офиса ни можете да платите с
кредитна карта.

Купете касов апарат или електронна везна с кредитна карта MasterCard, VISA, Maestro, Visa Electron, VPay, Union Pay или JCB


Заявка за фискализация

Пълно упътване за работа с Datecs DP 55 KL
Съкратена инструкция за работа с Datecs DP 55 KL

 

Касовите бележки при продажба на билети вече са задължителни за всички търговци и институции, които издават билети срещу своите услуги. Те трябва да си купят и да регистрират в НАП касов апарат, с който да отчитат продажбите на плажа и др. Това се отнася и за билетите за посещение на музей, за спортни събития и концерти, за ползване на шезлонг, чадър. Очакват се проверки от командировани по плажовете служители на Националната агенция по приходите (НАП) които ще налагат глоби. Гратисния период от 1 месец изтече на 21-ви юли 2015.